Beyond Good & Evil 2 se na E3 nedočkáme
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beyond Good & Evil 2 se na E3 nedočkáme

Beyond Good & Evil 2 se na E3 nedočkáme

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 5. 2017 08:20
Reklama

Beyond Good & Evil 2 je chimérou, která se v nepříliš krátkých intervalech vždy znovu objeví na světle světa, aby následně zas na dlouhé měsíce a často i roky zcela upadla v zapomnění. O hře se hovoří už od roku 2008, od té doby však došlo hned k několika restartům. Loni na přelomu září a října vyplavala na povrch znovu a byla dokonce opětovně oficiálně oznámena. Jak se ale zdá, vydání se jen tak nedočkáme.

Duchovní otec projektu Michel Ancel totiž naznačil, že se hra neobjeví ani na letošní E3. Stalo se tak na Instagramu, kde mu jeden z fanoušků položil otázku, jestli se na největší herní výstavě dočkáme nových detailů. Ancel odvětil, že si není jistý, zda je E3 tím pravým místem, kde ukazovat Beyond Good & Evil 2. Pokud kroutíte hlavou nad tím, že Ancel takové věci řeší právě na Instagramu, neměli byste být tak překvapeni. Právě tuto sociální síť si v minulosti vybral pro zveřejnění několika artworků, jimiž lákal na nové odhalení hry.

Naděje však umírá poslední a Ancel nějakou fanouškům do žil přeci jen vlil. V příspěvku totiž také zmínil, že tým na Beyond Good & Evil 2 stále tvrdě pracuje a v průběhu roku bychom o projektu ještě měli slyšet. Možná, že podobné hře víc sluší prezentace v rámci Gamescomu nebo Paris Games Week, rozhodně už je ale na čase, abychom viděli něco víc než jen pár neurčitých obrázků.

Fanoušci Ancela zasypali i celou řadou dalších otázek, například na to, zda se na E3 objeví alespoň jeho další projekt Wild, nebo zda si Beyond Good & Evil 2 budou moci zahrát i na Switchi. Bohužel zůstaly všechny tyto dotazy zatím bez komentáře. Původní Beyond Good & Evil je vnímán jako kultovní titul, který má kolem sebe velice věrnou komunitu fanoušků. Hra si v dobových recenzích vysloužila velmi slušná hodnocení, komerčně však propadla. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama