Capcom dělá na Switch Monster Hunter XX
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom dělá na Switch Monster Hunter XX

Capcom dělá na Switch Monster Hunter XX

David Plecháček

David Plecháček

26. 5. 2017 08:39
Reklama

Mezi značkami, které se na Switchi dřív nebo později objeví, je několik kultovních klasik včetně série Monster Hunter. Právě v případě značky od Capcomu to vypadá, že to bude spíše dřív, nežli později – japonská společnost totiž právě představila Monster Hunter XX pro Nintendo Switch.

K „představení“ došlo na oficiálních japonských stránkách společnosti. Ke hře pro tuto chvíli neexistují žádné detaily. Magazín GameSpot ale připomíná, že tento víkend probíhá akce Monster Hunter Chamionship, na které bychom se mohli dozvědět víc nad rámec toho mála, které už známe.

Monster Hunter XX: Double Cross je rozšířená verze Monster Hunter Generations, který původně vyšel loni v červenci (na západě) na handheldu Nintendo 3DS. XX letos v březnu vyšel na 3DS v Japonsku a teď se chystá i verze pro Switch. Tím největším a nejdůležitějším varováním, než začnou bujaré oslavy, je ale fakt, že ani není nijak potvrzené, že se tato rozšířená edice podívá za hranice Japonska. Z minulosti ale víme, že série Monster Hunter pravidelně dostává lokalizaci a na západě vyjde – zpravidla to ale nějaký čas navíc trvá.

Pokud k odhalení nedojde na MH Championship, je možné, že se novinky dozvíme na E3. Byl by to další velký titul, který by na pódiu mohlo Nintendo představit. Nedávno se totiž spekulovalo, že na Switchi vyjde i nové Call of Duty a že k oznámení dojde taktéž na losangeleském výstavišti,

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama