Vyhrajte tričko Ultra Street Fighter II: FC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyhrajte tričko Ultra Street Fighter II: FC

Vyhrajte tričko Ultra Street Fighter II: FC

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 5. 2017 12:17
Reklama

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers pro Nintendo Switch je od minulého pátku v prodeji a již brzy se dočkáte naší recenze. Ještě předtím, než si ale na našich stránkách přečtete verdikt, máte šanci zajímavým způsobem obohatit svůj šatník.

Distribuční společnost ConQuest entertainment, která se v České republice stará o hry od Nintenda, nám totiž věnovala dvě trička s motivem hry. A protože vás máme rádi, podělíme se o ně s vámi v soutěži. K dispozici jsou velikosti L a XL, podobu trička naleznete níže v naší galerii. Abyste nový kousek garderoby mohli získat, musíte odpovědět na následující zapeklitou otázku: Jak se jmenují herci, kteří ztvárnili role ikonických postav Guile a M. Bison ve snímku Street Fighter: Poslední boj z roku 1994?

Správné odpovědi nám zasílejte na adresu soutez@hrej.cz. Nezapomeňte doplnit svou adresu a preferovanou velikost trička. Soutěž poběží do příštího úterý, kdy oznámíme vylosované šťastlivce. A pokud jste si Ultra Street Fighter II: Final Challengers pro Switch ještě nepořídili, můžete tak učinit v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama