Sonic Mania vyjde během letních prázdnin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sonic Mania vyjde během letních prázdnin

Sonic Mania vyjde během letních prázdnin

David Plecháček

David Plecháček

31. 5. 2017 10:42 1
Reklama

S retro hrami se roztrhl pytel. Série, které jsme znali a hrávali jako malí, se těší nejrůznějším remasterům, remakům nebo re-releasům, abychom si s nimi zavzpomínali na dobu minulou. Podobný přístup zvolila i Sega se svým Sonicem.

Modrý ježek se na obrazovky vrátí hned se dvěma projekty. Jedním z nich je Sonic Mania, víceméně oficiální fanouškovská staromilská hra, která vzniká s posvěcením videoherní legendy. Tím druhým je Sonic v moderním stylu přímo od Segy. Má to své výhody – pokud se obáváte, že si s moderním pojetím nepotykáte, Sonic Mania představuje jedinečnou možnost, jak si užít ikonickou plošinovku v retro kabátku.

Sonic Mania vyjde už v průběhu léta, 15. srpna. Vedle PC, Xboxu One a PlayStationu 4 zamíří i na Switch, takže pokud si závěr letních prázdnin budete užívat někde na dovolené, kromě dalších věcí si nezapomeňte přibalit i hybridní konzoli s nainstalovaným modro-bílým sympaťákem.

Za hrou stojí studia Headcannon a PagodaWest Games. Jak se jim výsledný produkt podařil můžete docenit v traileru, ve kterém jsou vedle gameplay záběrů i původní skici Sonica.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama