Pokémon Go v létě oživí PvP a nový obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pokémon Go v létě oživí PvP a nový obsah

Pokémon Go v létě oživí PvP a nový obsah

David Plecháček

David Plecháček

1. 6. 2017 11:21 5
Reklama

Považujete Pokémon Go za vyhynulý druh? Niantic si to nemyslí a hodlá ovládnout i druhé léto v řadě. Do svého veleúspěšného titulu totiž chystá balíček legendárních Pokémonů, ale především PvP souboje. Na jejich absenci a tudíž i na nevyužitý potenciál hry si po celý čas stěžovala většina hráčů.

Nový obsah potvrdil v rozhovoru pro brazislké noviny O Globo viceprezident strategického rozvoje Mathieu de Fayet. Podle svých slov měl obsah vyjít už dříve: „Posunuli jsme vydání několika klíčových prvků hry kvůli velkému úspěchu celé hry. Právě teď pracujeme na věcech, které vyjdou v průběhu léta. Nově bude více záležet na tom, do jakého týmu patříte, ale také vydáme legendární Pokémony a hráčům konečně představíme PvP.“

V určitých věcech vývojářům pomohla jejich dřívější hra Ingres. Na jejím základě pochopili, že jakýkoliv titul může fungovat dlouhou dobu, pokud autoři vytvoří síť sociálních vazeb mezi hráči a umožní jim sociální interakci. To je pro Niantic teď to nejdůležitější.

O PvP obsahu se hovořilo už před několika týdny. Studio tehdy potvrdilo, že se vzájemné bitvy opravdu chystají a že budou k dispozici „brzy“. Nad rámec toho bychom se měli dočkat určité formy obchodování. Donutí vás výše popsané změny zauvažovat nad návratem do celosvětového fenoménu?  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama