Druhá sezóna Minecraftu v přípravě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhá sezóna Minecraftu v přípravě

Druhá sezóna Minecraftu v přípravě

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 6. 2017 13:13
Reklama

Vypadá to, že jsme se opět jednou dočkali nečekaného odhalení titulu skrze zprávu na stránkách ratingové agentury. Řeč je nyní o té australské (o níž jste mohli naposledy slyšet ve spojitosti s hororem Outlast 2), která dostala podnět pro zařazení první epizody druhé sezóny Minecraft Story Mode.

Celým jménem Minecraft Story Mode: Season Two – Episode 1: A Hero in Residence slibuje být dalším dílem adventury a ze zprávy lze momentálně vyčíst pouze to, že hra použije malinko hrubší jazyk a rovněž mírné násilí. Snímek z webu můžete vidět v níže přiložené galerii.

Jako kdykoli jindy je však takovéto odhalení nutné brát s rezervou – nikdo nic oficiálně neoznámil a ani my ještě kupříkladu netušíme nic bližšího ani o náplni, ani o případném datu vydání. Herní svátek jménem E3 je však za rohem a ani Telltale u toho jistě chybět nebudou. První sezóna hry byla celkově úspěšná a vývojáři ji zakončili dodatečnou a původně neočekávanou trojicí dalších epizod, možnost existence pokračování se tedy přímo nabízí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama