Na Switchi vyjde letos Pokkén Tournament DX
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Switchi vyjde letos Pokkén Tournament DX

Na Switchi vyjde letos Pokkén Tournament DX

David Plecháček

David Plecháček

6. 6. 2017 14:36 5
Reklama

Na Pokémon Stars si můžeme nechat zajít chuť. Alespoň prozatím. Na právě proběhnuvším Nintendo Direct japonská společnost představila první Pokémony na Switch, a bohužel se nejedná ani o Sun & Moon, ani o jakékoliv pokračování. Prvními Pokémony je bojovka Pokkén Tournament.

Pokkén Tournament DX (Deluxe) rozšířená verze Pokkén Tournamentu z Wii U. Originál vyšel nejprve na automatech v roce 2015, o rok později zamířil do celého světa ve verzi pro nepříliš úspěšnou konzoli. Za jejím vývojem stojí Bandai Namco – proto ta podobnost s Tag Tournamentem Tekkena.

Novinka vyjde 22. září pouze ve verzi pro Nintendo Switch. Stejně jako originál, i DX verze bude obsahovat 16 původních Pokémonů, v základu ale naleznete i postavy, které do originálu na Wii U přibývaly až s postupem času. Byly čtyři - Croagunk, Darkrai, Scizor a Empoleon. Bonusovou postavou je Decidueye z Pokémonů Sun & Moon.

Nintendo slibuje plnohodnotný zážitek na cestách, i doma na velké obrazovce. Ochuzeni prý nebudete ani ve chvíli, kdy bojovku budete hrát s přáteli v tzv. tabletop módu každý na jednom Joy-conu. Ve Pokkén Tournamentu budou jak Ranked hodnocené zápasy, tak obyčejné duely, které neovlivní váš rank, a také Group souboje, kde se proti sobě postaví dvě skupinky soupeřů.

Ale Ninento nezapomnělo ani na majitele 3DS. Těm vydá 17. listopadu Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon. Novinka nabídne alternativní příběh a bude obsahovat i jednoho nového Pokémona. Více informací bychom se měli dozvědět na E3.

V rámci tzv. Virtual console na 3DS letos na podzim vyjde Pokémon Gold & Pokémon Silver z roku 1999 z GameBoy Color. Do starých Pokémonů můžete naskočit v den vydání Pokkén Tournamentu DX – tedy 22. září 2017.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama