Do poslední Zeldy letos zamíří dvojice DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do poslední Zeldy letos zamíří dvojice DLC

Do poslední Zeldy letos zamíří dvojice DLC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 6. 2017 16:51
Reklama

Železo se musí kout, dokud je žhavé, a současný trh s dodatečným obsahem do her je toho jen jasným důkazem. Nejinak tomu bylo i v rámci prezentace Nintendo Spotlight, kdy jsme se dozvěděli mimo jiné o dvou plánovaných balíčcích dodatečného obsahu pro výjimečně vydařenou Zeldu: Breath of the Wild.

První balíček jménem The Master of Trials dorazí již 30. června, ten druhý pak letos v zimě. Přiložené záběry pak odhalují některé z novinek prvního z balíčků a vidět tak lze kupříkladu sadu výzev jménem Trial of the Sword, ve které se Link staví v celkově až 45 místnostech jedné vlně nepřátel za druhé.

Za další lze narazit na novinku Hero's Path Mode, která na mapě automaticky vyznačí, kudy se hlavní hrdina v posledních 200 hodinách hraní pohyboval. Za pomocí tohoto nástroje bude možno navíc zjistit, kde se Link nejvíce zdržel a kde by naopak bylo záhodno věnovat ještě nějaký čas dodatečnému průzkumu.

Oficiální stránka hry pak odhaluje některé dodatečné předměty a k tomu například také takzvaný Hard More, ve kterém se nepřátelé neustále uzdravují a kde je tedy zapotřebí jednat skutečně rychle.

Tento i druhý a dosud tajemstvím zahalený přídavek pak lze zakoupit v rámci předplatného přezdívaného Expansion Pass. S potěchou pak můžeme dodat již jen to, že balíčky jsou v plánu i pro Wii U verzi hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama