Edmund McMillen představuje další hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Edmund McMillen představuje další hru

Edmund McMillen představuje další hru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 6. 2017 10:48
Reklama

polovině května jsme vás informovali o tom, že duo vývojářů Edmund McMillen a Tyler Glaiel chystá další titul a dnes vám jej také můžeme ve vší parádě představit. Plošinovka The End is Nigh zasazená do postapokalyptického světa klade před hráče jediný cíl – nalézt si kamaráda.

The End is Nigh vychází 12. července na PC a o něco později pak hra dorazí i na Switch. Další konzolové edice hry vyloučené nejsou, jenže stejně tak nejsou ani potvrzené a je tedy otázkou, zda se hra podívá i za hranice zmíněných zařízení. Ovšem než abychom se nyní zabývali kdovíjakými spekulacemi, tak se nyní pojďme zaměřit na obsah.

Toho přitom nebude zrovna málo – Steam stránka hry slibuje více než 600 úrovní rozdělených do více než dvanácti kapitol, ve kterých budete v roli postavičky jménem Ash skládat střípky událostí minulých, a to doslova.

Ash chce mít kamaráda, a pokud to znamená nutnost složit si jej z povalujících se částí těl, tak budiž. Mezi další předměty k nalezení nadále patří šťavnaté nádory a videoherní cartridge (a upřímně doufáme, že tyto dvě věci spolu nijak hluboce nesouvisí). Ony cartridge přitom bude možné následně pustit a zahrát, a to i s vlastní sadou achievementů.

Edmund McMillen zkrátka vytváří další bizarní experiment. Ten si můžete prohlédnout v záběrech přímo z hraní a spatřit v tak lze hru příjemně ošklivou i odpudivou zároveň. Stejně tak z nich lze nasát nejen potemnělou atmosféru, ale zahlédnout lze také nekompromisní herní mechaniky, které při sebemenší chybě navrátí hráče na začátek každé úrovně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama