Aktualizace pro Arms přináší podporu LAN
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Aktualizace pro Arms přináší podporu LAN

Aktualizace pro Arms přináší podporu LAN

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 6. 2017 15:07
Reklama

Tvůrci akční bojovky Arms si připravili novou aktualizaci hry, jež může potěšit zejména ty hráče, kteří s nostalgií v hlase vzpomínají na pořádání těch pravých LAN party se svými kamarády. Doposud sice totiž titul uměl lokální multiplayer, ale pouze v rámci tabletového režimu a bezdrátově.

Nově se tak mohou hráči seskupit i se svými dokovacímí stanicemi a tyto kabely propojit skrze jeden stěžejní síťový prvek a užívat si tak stabilní propojení konzolí nezávisle na kvalitě infrastruktury bezdrátové sítě.

Aktualizace s označením 1.1.0 do hry dodala rovněž režim zvaný Arena. Ten přináší minule slibovaný divácký režim, díky kterému se do her a do soubojů mohou zapojovat i nezúčastnění hráči. Ti mohou dění na obrazovce pozorovat a učit se tím z pohybů i taktiky aktivních hráčů.

Vedle toho samozřejmě platí i nadále to, že v plánu je do hry dodat další postavu. Tou bude pro hráče dříve nepřístupný Max Brass, jedna z dříve nehratelných postav základní hry. Max Brass by přitom rovněž měl stihnout vyjít ještě před koncem června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama