Pyramid Head zamířil do Bombermana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pyramid Head zamířil do Bombermana

Pyramid Head zamířil do Bombermana

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 6. 2017 14:37
Reklama

Tvůrci Super Bomberman R představují novinky a aktualizace, jež zamířily do tohoto arkádového titulu a my k tomu můžeme hned zkraje dodat to, že jindy tak moc děsivý charakter Pyramid Head ze série Silent Hill snad ještě nikdy nevypadal roztomileji.

Pyramid Head však není jedinou novou postavou a do hry tak zamířili i další z ostatních značek, jež spadají pod stejné vydavatelství – pod Konami. Hráči se tak na Switchi mohou kromě roztomile vyhlížejícího masového vraha těšit také na Vica Vipera a na Simona Belmonta.

Všechny nově představené postavy přitom přichází i s něčím navíc. Vic ze série Gradius tak kupříkladu umí razantně zrychlovat, Simon z Castlevanie umí své nepřátele omráčit a Pyramid Head umí vraždit už jen pouhým svým dotykem, což je ostatně situace a póza, v jaké ho známe nejlépe.

Dodatečné postavy lze pořizovat za dodatečných 10 mincí herní měny a doprovází je také čtveřice nových úrovní se jmény Conveyor Belt Classic, Panic Factory, Plain Floor a Desert Fort. Detailní popis aktualizace je pak ke zhlédnutí zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama