Rayman na Switchi vyjde v polovině září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rayman na Switchi vyjde v polovině září

Rayman na Switchi vyjde v polovině září

David Plecháček

David Plecháček

25. 7. 2017 08:29 4
Reklama

Partnerství Ubisoftu a Nintenda nevyústí jenom vydáním Mario + Rabbids Kingdom Battle, ale také vydáním jedné z nejpopulárnějších rodinných her poslední doby, čtyři roky starého Raymana. Rayman Legends: Definitive Edition se objevil v eShopu Nintenda i s potvrzeným datem vydání.

Staronový Rayman vyjde 12. září a zkusí naplnit chudou letní nabídku, kterou Switch v současnosti má. Počínaje vydáním druhého Splatoonu se ale blýská na lepší časy, protože kromě něj v dohledné době vyjdou obě zmíněné hry od Ubisoftu, a tak by vás tato trojice mohla na nějaký čas zabavit. Třeba do vydání portu série FIFA.

Rayman se včera objevil v eShopu nejen s datem vydání, ale rovnou i s demem. Jeho součástí byla minihra Kung Foot s podporou lokálního co-opu, a také tři mise z kampaně pro jednoho hráče. Préteritum ale volíme záměrně, protože demo k dispozici bylo, ale už není. Vypadá to, že jej Nintendo z nějakého důvodu stáhlo a pravděpodobně jej vydá až někdy blíže datu vydání hry.

Verze pro Switch se od té na Wii U poměrně liší. Podle všeho například nepodporuje touchscreen ani pohybové ovládání. K tomuto rozhodnutí se Nintendo pravděpodobně přiklonilo kvůli tomu, že novinku budou hráči hrát také v doku.

Definitivní edice nabídne několik bonusů jako je co-op napříč několika systémy, solo režim pro Kung Foot a bodovaný systém turnají, ve kterém se proti sobě může postavit až osm týmů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama