Sledujte nové záběry ze Super Mario Odyssey
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte nové záběry ze Super Mario Odyssey

Sledujte nové záběry ze Super Mario Odyssey

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 7. 2017 11:07
Reklama

Super Mario Odyssey je jedním z nejžhavějších želízek, které Nintendo na letošní předvánoční sezónu převrací v ohni. Na letošní E3 se hra dočkala poměrně obsáhlého představení dvou úrovní, které jsme si následně mohli také vyzkoušet na Post E3 akci ve Frankfurtu. Nyní se můžete podívat na jednu z těch ostatních.

Na Comic Conu v San Diegu se neřeší jen komiksy, jak by se někdo mohl mylně domnívat. Svůj prostor tam mají i ostatní odvětví populární kultury včetně her a Nintendo na takové akci samozřejmě nemůže chybět. Japonský herní gigant s sebou vzal hratelnou verzi nového Mariova dobrodružství a namísto skákání v poušti či ve městě si tentokrát hráči mohli vyzkoušet část hry, jež se odehrává v hlubokém lese.

Nutno říct, že to v zelených kulisách slavnému instalatérovi sluší o poznání více než v betonové džungli. V rámci zhruba osmiminutového videa, které přinesl server GameSpot, se ukáží noví nepřátelé, Mario se díky své čepičce vtělí do několika předmětů na scéně včetně stromu a samozřejmě nechybí ani pořádné množství mincí k sesbírání.

Super Mario Odyssey vychází 27. října letošního roku exkluzivně na Nintendo Switch. Nabídne sandboxovou hratelnost ve 3D světě, ne nepodobnou starším titulům Super Mario 64 a Super Mario Sunshine. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama