Letošní ročník NBA 2K v nové ukázce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Letošní ročník NBA 2K v nové ukázce

Letošní ročník NBA 2K v nové ukázce

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 8. 2017 09:24
Reklama

Take-Two se chlubí novým videem k dalšímu ročníku basketbalové série NBA 2K a i tentokrát slibují, tedy vlastně jak jinak, opět o něco uvěřitelnější zážitek. Dnes nejzásadnější představenou novinkou je přitom pozvolný grafický pokrok hry a ukázka snahy docílit co možná největšího realismu.

Předně z přiložených záběrů ze zákulisí vypíchneme informace o tom, že hráči byli vytváření od základu znovu a nešlo tedy o prosté aktualizace stávajících modelů a o domalování textur dle aktuální podoby.

K tomu tvůrci změnili reakce očí i zubů hráčů na světlo a výsledkem by tedy měly být co možná nejreálnější virtuální podoby skutečných sportovců. Do nejmenších detailů byly nadále zpracovány například jizvy, tetování a podobné detaily, jež činí dané jedince unikátními.

Spolu s podobou hráčů samotných pak souvisí i jejich dresy, jejichž chování bylo rovněž také přepracováno tak, aby co možná nejvíce odpovídalo realitě a k tomu také vývojáři přinesou opět o něco bohatší výběr z dalších doplňků. Tam spadají například protézy či boty.

A ve finále se prý mohou hráči těšit i na opět o něco vylepšenou možnost skenování vlastního obličeje, jež v minulosti dala vzniknout mnoha opravdu zajímavým hororům.

Každopádně jak to celé ve finále dopadne a zda se bude jednat o pokrok minimálně po stránce grafické, to zjistíme již 19. září. Předobjednávající hráči se pak mohou těšit na přednostní přístup a ti budou moci na palubovku vyběhnout již 15. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama