Sony se ukáže na Paris Games Week
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony se ukáže na Paris Games Week

Sony se ukáže na Paris Games Week

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 8. 2017 10:37 1
Reklama

Před časem jsme vás informovali o tom, že by se společnost Sony mohla ve větší míře vrátit i na Evropskou scénu, a to v souvislosti s většími herními výstavami. Spekulovali jsme nicméně hlavně nad Gamescomem, aktuálně se však dozvídáme o tom, že to nakonec bude Paris Games Week, kde se Sony ve větší míře ukáže, a to dokonce i s vlastní konferencí.

Ta proběhne ještě před otevřením samotné výstavy, 30. října. Našince přitom může jistě potěšit fakt, že se díky příznivěji zvolené lokalitě nedočkáme žádného dramatického posunu jako v případě E3 a vysílat se tedy začne v pět hodin odpoledne našeho času.

Tehdy se jistě dočkáme dalších informacích o technologiích (kde určitě přijde řeč zejména PSVR) a samozřejmě i o hrách. Těch velkých přitom mají momentálně v Sony v rukávu celkem dostatek a určitě bychom se mohli dozvědět například něco o chystaném pokračování survival akce The Last of Us či o podobně laděném titulu Days Gone. Stejně tak jistě přijde řeč i na Detroit a na sérii God of War. Vedle toho ale portfolio her PlayStation má také v brzké době rozšířit i řada menších titulů, mezi něž patří například Dreams od Media Molecule (tvůrci LittleBig Planet) a celkově se tedy mají fanoušci konzolí od Sony jistě nač těšit.

Sony se ukáže na Paris Games Week
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama