The Good Life bude tajemná hra s kočkami
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Good Life bude tajemná hra s kočkami

The Good Life bude tajemná hra s kočkami

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 8. 2017 12:19 1
Reklama

Jméno Hidetaka Suehiro je známé především fanouškům survival hororu Deadly Premonition, na němž pracoval jako šéf projektu. Kromě toho má ale za sebou také epizodickou adventuru D4: Dark Dreams Don’t Die nebo stealth akci Spy Fiction pro PlayStation 2. Jeho nový herní projekt asi nejvíce potěší milovníky koček.

Ačkoli Suehiro plánoval zveřejnit první detaily až za nějaký čas, informace už si našly svou cestu na internet, jmenovitě na diskuzní server NeoGAF. Nový projekt se má jmenovat The Good Life a podle všeho má od 3. září započít crowdfundingovou kampaň na platformě Fig.

První detaily hovoří o tom, že se titul bude odehrávat v Rainy Woods, údajně nejšťastnějším městečku na světě. Americká novinářka Naomi v této osadě na anglickém venkově uvízne a brzy zjistí, že asi není vše tak úplně v pořádku. Zejména proto, že se místní obyvatele v noci mění na kočky. Hlavní hrdinka navíc tuto schopnost získá také a v kočičí podobě bude hledat stopy a postupně skládat mozaiku důvodu, proč tomu tak je.

V noci se má městečko navíc do jisté míry proměnit a odhalit dříve nedostupné průchody a lokace. Suehiro říká, že jeho nová hra bude stavět na základech jeho nejslavnějšího titulu, tedy Deadly Premonition. Půjde o záhadný příběh, RPG v kulisách běžného života. Hra má být prvním projektem Suehirova studia White Owls a podle dostupných informací si na Figu řekne o jeden a půl milionu dolarů. Vyjít má ve verzích pro PlayStation 4 a PC. Více detailů se dozvíme, až bude kampaň spuštěna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama