Adventura Burly Men at Sea míří na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Adventura Burly Men at Sea míří na PS4

Adventura Burly Men at Sea míří na PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 8. 2017 11:02
Reklama

Autorská a zároveň i manželská dvojice David a Brooke Condolora vám toho pravděpodobně nic moc neřekne, minulý rok v září však o sobě toto duo s přezdívkou Brain&Brain dalo vědět nápaditou a na Steamu pozitivně hodnocenou adventurou jménem Burly Men at Sea. Ta současně vyšla i na platformy mobilní, letos v září se však podívá i na konzole, a to konkrétně na PS4 a na Vitu.

V tomto možná poněkud nenápadném titulu se mísí dobrodružství s velkou dávkou smyslu pro humor a s trojicí urostlých vousatých chlapíků. Ti se vydávají vstříc nevšedním zážitkům a opouští své zažité pořádky ve světě hojně inspirovaným skandinávskou krajinou i tamní lidovou tvorbou.

Jednotlivé průchody hrou nemusí být vždy stejné.

Ve hře se nicméně hráči zhostí role vypravěče a postavy ovládající veškeré dění, nikoli však samotného tria hrdinů. V roli hráčů tak můžeme klikat do prostředí a určovat interakce i jejich pravidla, nikdy však nejde o přímou kontrolu. Na výběr je přitom vždy z mnoha možností a jednotlivé průchody hrou (jež jsou zároveň designované tak, aby šly zvládnout i během jediného posezení) tak na základě toho nemusí být vždy stejné.

Přiložená ukázka už blíže odhaluje, jak takové principy mohou fungovat v praxi a stejně tak naznačuje směr, jakým se v rámci hry ubírá zmiňovaný smysl pro humor.

Vyzkoušet si hru na mobilních platformách a na PC můžete přitom již nyní, na PS4 i na Vitu (nevíme, zda hra bude podporovat cross-buy) pak tato roztomile vypadající adventura dorazí již 19. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama