Final Fantasy XV dorazí i na telefony
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Final Fantasy XV dorazí i na telefony

Final Fantasy XV dorazí i na telefony

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 8. 2017 13:59 5
Reklama

Poslední velký přírůstek do nesmírně rozsáhlé rodiny titulů Final Fantasy vzbudil před rokem obrovskou vlnu emocí a upoutal na sebe spoustu pozornosti. Odysea čtyř mladíků s výstředními účesy v luxusním voze dobývala po celém světě srdce nových hráčů i nejvěrnějších fanoušků značky a sbírala velice kladné ohlasy. Na úspěch hry se snaží Square Enix navázat s mobilním Final Fantasy XV Pocket Edition

I na mobilech zůstane zachována duše hry a do rukou se nám dostane čtveřice hrdinů ve sporťáku bez střechy. Narozdíl od jejich velkých protějšků ale dostanou na iOS a Androidu  do vínku pořádně roztomilou stylizaci. Obří hlavy a mírně cartoonový feeling dodávají všem hrdinům nepopiratelné kouzlo. Na podzim vycházející titul má být rozdělen na 10 epizod, přičemž bude počáteční epizoda dostupná zdarma.

Spekulace také naznačují, že by se mohla Pocket Edition stát prvním vyslancem série na konzoli Nintendo Switch. Žádné konkrétní informace neznáme, nicméně Hajime Tabata, producent hry, opatrně poukázal na možné budoucí projekty spojené s nejčerstvější konzolí na trhu.

Jako bonus jsme se konečně dozvěděli datum vydání PSVR spin-offu patnáctého Final Fantasy. Rybářská odnož Monsters of the Deep: Final Fantasy XV ozkouší prostřednictvím virtuální reality vaše schopnosti s udicí 21. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama