Série Fear Effect se dočká remaku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Série Fear Effect se dočká remaku

Série Fear Effect se dočká remaku

David Plecháček

David Plecháček

22. 8. 2017 09:27 5
Reklama

Už je to více než rok od doby, co jsme slyšeli o návratu legendární série Fear Effect. Na první díl z roku 2000 a druhý z roku následujícího měl navázat díl s podtitulem Sedna od vývojářů Sushee. Za tím účelem také autoři zamířili na Kickstarter, na němž sice autoři pohořeli, ale i tak na pokračování pracují. Ale autoři se tak nějak zapomněli zmínit, že to není to jediné, co kutí.

Zdálo se, že Square Enix coby držitel práv nechce do série příliš investovat. Sushee tak raději zvolili jednak Kickstarter. Ale možná bychom neměli Square tak rychle odsuzovat, neboť z Kolína nad Rýnem k nám dorazila zajímavá zpráva. Sushee vedle dílu Sedna dělají i remake prvních dvou dílů.

Kolekce se jmenuje Fear Effect Reinvented. Měla by zachovávat atmosféru původní hry, ale zároveň můžeme očekávat grafickou úroveň dnešních her i upravené ovládání. Kromě toho se můžeme podívat na trailer, který Reinvented potenciálním hráčům prezentuje. 

Hra z PlayStationu 1 nás opět zavede do Hong Kongu a provede nás příběhem Hany, Deka a Glase, kteří pátrají po dceři vůdce tamní Triády. Na jedničku později navázal díl s podtitulem Retro Helix. Ačkoliv oba zůstali PS exkluzivní, Reinvented (stejně jako Sedna) vyjde i na Xboxu One a PC. Nově oznámená kolekce navíc vyjde i na Nintendu Switch. Jestli se toho samého dočká i Sedna, nevíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama