Do Arms brzy zamíří nová postava
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Arms brzy zamíří nová postava

Do Arms brzy zamíří nová postava

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 8. 2017 16:04
Reklama

Ani Nintendo Switch pochopitelně nezůstává na Gamescomu stranou pozornosti hráčů a pro Switch exkluzivní akce Arms se tímto dočkala oznámení nové postavy. Tou je Lola Pop a jak je při podobných příležitostech dobrým zvykem, tak i Lola se prezentuje novým trailerem.

Ten představuje možnosti jejího útoku i unikátní obranné štíty a navrch nechybí ani ukázka její pořádné nafoukanosti. Lola Pop se totiž umí na počkání nafouknout do tvaru obrovské koule a v takovém stavu pak o dost kvalitněji umí odrážet všechny příchozí útoky.

Tato pestrobarevná pouliční umělkyně a klaun v jedné osobě umí pobavit již jen svým chováním a vzhledem. Ujít si při této příležitosti také určitě nenechte další přiložené video, které novou postavu ukazuje ve vší parádě a které představuje demo, jež si s Lolou tvůrci na Gamescom přivezli.

A tím novinky okolo hry ještě nekončí, neboť Nintendo za další avizuje, kterak se skrze další takzvaný Global Testpunch opět otevřou brány hráčům ve formě zdarma hratelné ukázky hry. Ta nebude nijak omezená obsahem, potrvá však po omezenou dobu a zatím není jisté, zda bude Lola Pop součástí už i této nabídky.

Tato forma demoverze bude každopádně dostupná od pátku do neděle a pokud byste si hru vyzkoušeli a zalíbila se vám, tak určitě můžete zavítat i na Xzone, kde je pochopitelně také k mání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama