2K mění kvůli trejdu cover NBA 2K18
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 2K mění kvůli trejdu cover NBA 2K18

2K mění kvůli trejdu cover NBA 2K18

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 8. 2017 09:53
Reklama

Trhy s hráči umí v každé velké sportovní lize přinést velká překvapení. Nejinak tomu bylo i během letošního přestupového okna v zaoceánské NBA. Nejprestižnější basketbalová soutěž na světě v posledních dnech zažila skutečně obrovskou výměnu, k bostonským Celtics se připojila jednička draftu 2011, pozdější nováček roku a loňský vítěz playoff Kyrie Irving. Opačným směrem, do Clevelandu, putuje nejmenší hráč ligy a dvojnásobný člen All-star týmu Isaiah Thomas společně s dvěma dalšími hráči a právem na volbu v draftu.

Právě odchod hvězdného Irvinga zamotal situaci kolem přebalu nového ročníku virtuálního basketbalu z dílen 2K Sports. Jedna z největších osobností dnešní NBA se bude dále na obalech aktuálně distribuovaných krabiček NBA 2K18 pyšnit dresem Cavaliers, byť na jejich palubovce už žádný domácí koš nezaskóruje. Taková situace by ale neměla trvat celou sezónu. Dle prohlášení 2K se později nových přebalů s Irvingem v dresu Bostonu dočkáme. Kdy se tak stane ale zatím nevíme.

“Není to úplně úplně nevídaná událost, když se sportovec na obalu stane součástí trejdu, ale je to načasováno rozhodně zajímavě, vzhledem k tomu, že 2K18 vydáváme za méně než měsíc. Dobrou zprávou je, že jakožto nejautentičtější a nejrealističtější basketbalová hra na trhu jsme zvyklí pružně a adekvátně reagovat na změny v NBA. Fanoušci se v budoucnu mohou těšit na verzi 2K18 s Kyriem v dresu Boston Celtics,” komentovalo celou situaci studio 2K.

Podobný problém řeší i Konami v případě letošního ročníku Pro Evolution Soccer. Titul silně využívající tváří fotbalistů katalánské Barcelony se potýká s rekordním odchodem brazilské hvězdy Neymara. Ten nově obléká barvy paříského PSG a marketingové oddělení Konami má ve věci coveru PES 2018 co na práci.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama