Vychází demo Pokkén Tournament DX pro NS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází demo Pokkén Tournament DX pro NS

Vychází demo Pokkén Tournament DX pro NS

David Plecháček

David Plecháček

24. 8. 2017 10:59 3
Reklama

Situace se s každým dnem na Switchi zlepšuje, ale pořád není ideální. Některé hry teprve vyjdou. Asi (určitě) to nebyl primární záměr, ale tento počet uměle navyšují dema chystaných her, do jejichž data vydání ještě nějaký čas zbývá. Příkladem může být Rayman od Ubisoftu a především nově Pokkén Tournament.

Pokkén Tournament DX představilo Nintendo na svém červnovém directu. Nejedná se o zbrusu nový díl, nýbrž o deluxe edici verze z Wii U. Originál vyšel nejprve na automatech v roce 2015, o rok později zamířil do celého světa ve verzi pro nepříliš úspěšnou konzoli. Teď míři i na Switch. Za jejím vývojem stojí Bandai Namco. Bojovka, v níž hlavní roli hrají Pokémoni, sbírala poměrně kladná hodnocení, a i když to není úplně nová hra, po které fanoušci volali, je to stále titul, který si vaší pozornost zaslouží.

Stejně jako zmiňovaný Rayman Legends, i Pokkén Tournament vychází na Switchi v září. Díky demu, které už by mělo být ve store, tak máte jedinečnou možnost zahrát si vylepšenou verzi v předstihu. DX bude stejně jako verze z Wii U obsahovat 16 původních Pokémonů, k nim ale musíme připočítat čtyři další a jednoho exkluzivního z Pokémon Sun & Moon.

Nintendo slibuje plnohodnotný zážitek na cestách i doma na velké obrazovce. Ochuzeni prý nebudete ani ve chvíli, kdy bojovku budete hrát s přáteli v tzv. tabletop módu každý na jednom Joy-conu. V Pokkén Tournamentu budou jak Ranked hodnocené zápasy, tak obyčejné duely, které neovlivní váš rank, a také Group souboje, kde se proti sobě postaví dvě skupinky soupeřů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama