Datamine odhalil nové Pokémony pro GO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Datamine odhalil nové Pokémony pro GO

Datamine odhalil nové Pokémony pro GO

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 8. 2017 10:03
Reklama

První a druhá generace kapesních příšerek už nějaký ten pátek bloudí po všech koutech světa. Mobilní hit Pokémon GO, který před rokem doslova obrátil (nejen) herní svět naruby, už sice ani zdaleka tolik emocí nebudí, obsah do něj však přibývá raketovým tempem. Web Silph Road dovede titul rozebrat nevídaným způsobem, není tedy překvapením, že jako první přišel s dosud neoznámenými novinkami.

K těm se dostal pomocí dataminingu nejnovějších instalačních souborů mobilního fenoménu. Verze 0.71.0 přinesla v praxi pouze kosmetické změny a technické záplaty, to pravé ořechové se však skrývalo v jejích zdrojových souborech. Kromě nového inkubátoru a zřejmě plánovaných úprav spawnování shiny Pokémonů jde především o zápisy 135 nových druhů příšerek. Všechny spadají do třetí pokémoní generace (původně tituly Ruby a Sapphire), těšit se tak můžeme na Blazikena, Rayquazu nebo Zangoose.

Kdy se ale nová generace Pokémonů ve hře objeví zatím nevíme. Vzhledem k prozatimní absenci jakýchkoliv zvukových materiálů je pravděpodobné, že si na ně ještě nějakou dobu počkáme. Ostatně mezi nalezením dat týkajících se Pokémonů druhé generace a jejich plnou implementací do hry uplynulo čtvrt roku.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama