Rogue Trooper vychází v polovině října
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rogue Trooper vychází v polovině října

Rogue Trooper vychází v polovině října

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 8. 2017 14:21 1
Reklama

Sedm pádných argumentů pro návštěvu hry Rogue Trooper Redux vám představuje tým Rebellion v přiloženém traileru. Ten láká k nové i opětovné návštěvě neutěšeného světa jménem Nu-Earth.

Tento seznam důvodů a novinek hry má pochopitelně za cíl především posunout hru mnohem blíže akcím dnešním a tyto změny tak mají zprostředkovat ideální možnost startu pro nováčky i možnost nostalgické vzpomínky pro veterány pamatující 11 let starý originál.

V případě takzvané Redux verze se hráči každopádně mohou těšit na propracovaný a dříve oceňovaný příběh podpořený notně vylepšenou grafickou stránkou hry i souborem z původních komiksů známých postav. Mezi ty kupříkladu patří samotný Rogue, Gunnar, Venus Bluegenes, Traitor General, Grand Admiral Hoffa a Kaptain Natashov.

Za další se hráči mohou těšit nejen ze známého chytlavého systému soubojů, ale také z přídavku v podobě dynamického systému krytí. Chybět samozřejmě nesmí ani optimalizace pro moderní ovladače i nové režimy obtížnosti a dodatečně přidané achievementy. Málo toho zkrátka není a Rogue Trooper by tedy měl mít fanouškům akcí co nabídnout i dnes. Posuďte sami:

Rogue Trooper Redux dorazí na Xbox One, PS4 i na PC 17. října. O něco později pak hra dorazí i na Switch, tam si však na oznámení data vydání musíme ještě počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama