Worms W.M.D zamíří během zimy na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Worms W.M.D zamíří během zimy na Switch

Worms W.M.D zamíří během zimy na Switch

David Plecháček

David Plecháček

1. 9. 2017 09:58
Reklama

Worms W.M.D jsou povedeným návratem série na výsluní. Svou kvalitou červi nepřekonávají legendární Armageddon nebo World Party, ale docela slušně se jim blíží. Proto následující zprává jistě udělá radost všem majitelům Nintenda Switch. Team17 totiž oznámil, že W.M.D se na hybridní konzoli podívá.

Jak už to u těchto odložených launchů na jiných konzolích bývá, port bude podle vydavatele obsahovat všechno, co se do hry dostalo od doby, co se prodává. V případě Wormsů a Switche je ale sympatické, že se autoři zabývají i ovládáním, podobná hra přímo vybízí ke hře více hráčů – proto bude hra podporovat ovládání na jednom Joy-conu a tudíž i lokální, ale i online multiplayerové módy.

Port bude obsahovat i již existující režim s pevnostmi, nové vesmírné téma, a několik nových možností, jak si svoje červy ozdobit či jaký jim po jejich smrti vystavět hrobeček. Je možná škoda, že W.M.D po launchi tolik zapadlo, vydání na konzoli od Nintenda by ale mohlo vyslat nový impuls a vlít trochu té krve do scvrklých žil.

Na novinku se můžete těšit ve čtvrtém čtvrtletí tohoto roku. Pokud máte PC, PlayStation 4 nebo Xbox One, můžete si hru za pár korun pořídit. Třeba na Xzone.cz. A pokud potřebujete impuls vy, může si přečíst mou rok starou recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama