Retro plošinovka In the Shadows vyjde v září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Retro plošinovka In the Shadows vyjde v září

Retro plošinovka In the Shadows vyjde v září

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 9. 2017 10:52
Reklama

Nezávislý kanadský tým Colorspace Studios koncem září na PC, Mac a Linux vydá atraktivně vypadající plošinovku jménem In the Shadows, jež se oproti jiným moderním titulům vymezuje zejména svým zjevným retro přístupem.

V rámci toho se hráči podívají do světa oživlé dětské fantazie, kde světlo znamená bezpečí a kde ve stínu ožívají jinak neživé objekty. Ty se nacházejí v celé řadě fantaskních světů protkaných zajímavými lokacemi, četnými tajemstvími a koneckonců i celou řadou nebezpečných monster.

Ta po světě chodí v mnoha variacích a jejich různé druhy vyžadují odlišný přístup k tomu, jak se s nimi dá vypořádat. Motivací by přitom měl být atraktivní příběh emotivně vyprávějící nejen o děsech.

Více o atmosféře hry i o mechanice práce se světlem a stínem vám již mohou napovědět přiložené obrázky a videa. Zatím hra každopádně vypadá přinejmenším působivě.

In the Shadows vychází na zmíněné platformy 29. září a k mání bude na Steamu (tam se však píše 30. září). O něco později by následně měla dorazit i na Xbox One a na PlayStation 4, o případné verzi pro Switch zatím nepadlo ani slovo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama