Jak vypadá Farming Simulator pro Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak vypadá Farming Simulator pro Switch

Jak vypadá Farming Simulator pro Switch

David Plecháček

David Plecháček

8. 9. 2017 09:26 3
Reklama

Každoročně je jedním z nejsledovanějších vysílaní v rámci HrejTV Farming Simulator. S rostoucí popularitou myslí i Giants Software ve větším měřítku, a tak na začátku roku oznámili Nintendo Switch Edition. O verzi pro Switch jsme toho ale příliš nevěděli – bude obsahově stejná jako loni? Čekají nás nějaká omezení? A bude se v něčem lišit ovládání?

Na všechny tyto otázky vývojáři konečně odpověděli. Odpověděli prostřednictvím videa, na nějž se můžete podívat pod touto novinkou. „Máme radost, že můžeme hru, kterou hrají miliony hráčů, přinést i na zbrusu novou konzoli – na Nintendo Switch,“ vítá nás u videa hned v úvodu Martin Rabl z Giants Software.

Jakmile se prokoušete úvodním povídáním o tom, že hra simuluje život moderního farmáře, obsahuje desítky strojů a spousty možností vyžití, dostaneme se i ke Switchi. „S Nintendem Switch je hra perfektní k tomu, abyste s ní strávili několik minut, nebo třeba dlouhé hodiny. Ve hře můžete prozkoumávat sandboxové prostředí, ať už budete sklízet nějaké plodiny, kácet stromy nebo se starat o zvířata. Hra vás v tomto ohledu nijak neomezuje,“ pokračuje Rabl.

Mezitím, co nový díl popisuje, je ale ze záběru patrné, že Switch Farming Simulator nijak nelimituje – v nabídce je přes 250 vozidel a vybavení od 75 výrobců – a naopak si jej můžete užit jak na cestách, tak i doma u televize. S handheldem v ruce navíc využijete i dotykového ovládání. Switch edice se dočkáme v listopadu. Další velký díl Farming Sim vyjde až příští rok. Loňský ročník můžete pořídit na Xzone.cz. Letos musíte vzít zavděk verzí pro mobily, Vitu a 3DS s číslovkou 18.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama