Žabí Mario v ukázce Super Mario Odyssey
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Žabí Mario v ukázce Super Mario Odyssey

Žabí Mario v ukázce Super Mario Odyssey

David Plecháček

David Plecháček

20. 9. 2017 12:24
Reklama

Vypadá to, že se na nás valí nějaké zprávy o chystaném Mariovi ze hry Super Mario Odyssey. Než ale mine embargo, musíme se spokojit jen s drobnými úniky, které nám ukazují ze hry víc a víc. Na jednom YouTube kanále se tak objevily nové záběry, které ukazují žabího hlavního hrdinu.

Už několikrát jsme říkali, že v hlavní roli je vedle Maria i jeho čepice. Ta vám umožní spoustu věcí, například vtělit se do žabího hrdiny a skákat několik desítek metrů vysoko. V minulosti jsme toho s červenou čepkou viděli více, možná si například vzpomenete na pasáž, kdy s její pomocí ovládáte jindy nepřátelskou raketku.

Právě čepice může za různorodost celé hry. S její pomocí se totiž vaše vlastnosti diametrálně změní, tak, jako je vidno u zeleného obojživelníka (s knírkem). Tzv. Frog Mario ale není hráčům her s bývalým instalatérem cizí, jen žabí schopnosti v minulosti zajišťoval žabí oblek. Poprvé se objevil už v roce 1988, nechyběl ale ani v nedávném Mario Maker.

Na kanálu, z nějž čerpáme, je ale videí mnohem více. Na pasáže v pirátském oblečku, nebo třeba na písčitou pobřežní úroveň se můžete podívat níže. Super Mario Odyssey vychází 27. října, předobjednat si jej můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama