Mírumilovný titul Flower dorazil na iOS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mírumilovný titul Flower dorazil na iOS

Mírumilovný titul Flower dorazil na iOS

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 9. 2017 14:43 2
Reklama

Na nezávislý titul Flower od společnosti Thatgamecompany jste mohli narazit již v roce 2009 na PlayStationu 3, o něco později pak hra dorazila i na kapesní Vitu a poté rovněž na PlayStation 4. Společnost se však dušovala, že až vyprší časová exkluzivita podepsaná se Sony, tak rádi hru přinesou i na jiné platformy.

A to se také nově stalo a tento nenásilný a vpravdě také dost relaxační titul můžete nově hrát i na zařízeních s iOS. Na App Store lze tento titul nalézt za necelých 150 korun a za ty se hráči mohou vydat do zprvu ponurého světa, který je zapotřebí v doprovodu uklidňující hudby a za pomocí ve větru poletujících okvětních lístků vybarvit.

Hráči samotní přitom ovládají právě onen vítr a snaží se do herní krajiny přinést barevný život, hlubší smysl však ve hře přeci jen nehledejte – cílem je především ona relaxace a únik od každodenního shonu ve městech plných betonu. Jednotlivé úrovně jsou sice protkané jednoduchými environmentálními hádankami, nejde však o nic složitého ani zásadního.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama