Blizzard chystá něco spjatého s Overwatch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard chystá něco spjatého s Overwatch

Blizzard chystá něco spjatého s Overwatch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 10. 2017 10:57 2
Reklama

Vypadá to, že Blizzard pracuje na zatím neoznámené hře, jež bude zasazená do univerza akční hry Overwatch. Alespoň tak tomu napovídá inzerát na stránkách společnosti, který má za cíl vyhledat nové talenty.

Jedná se o nabídku letní stáže, popis práce však odpovídá tomu, že by se mohlo jednat o něco se zmiňovanou on-line akcí úzce spjatého. Tomu bychom se ostatně ani příliš nedivili – hra je to popravdě nadmíru úspěšná a představuje pro Blizzard hotový zlatý důl.

O pokračování sice řeč být pravděpodobně ještě nemůže (na to je současná podoba této akce ještě úspěšná až příliš), nicméně jiný titul zasazený do stejného univerza (například doprovodná mobilní aplikace) by hráči jistě ještě zvládli a nemuselo by se hned mluvit o nebezpečí roztříštěné pozornosti a případně celé komunity.

Každopádně náplň nabízené pozice spočívá ve vytváření objektů do hry s tím, že poptávaní tvůrci musí umět ctít nasazený vizuální styl. Tou pro nás aktuálně nejatraktivnější poznámkou je pak v daném inzerátu to, že daný tvůrce musí znát značku Overwatch.

Nechme se však překvapit, nicméně vzhledem k tomu, že se jedná o nabídku pozice na příští léto, tak nás zjevně může čekat ještě dlouhá doba do jakéhokoli oficiálního oznámení či bližšího odhalení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama