Na Switch míří nové závody reálných aut
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Switch míří nové závody reálných aut

Na Switch míří nové závody reálných aut

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 11. 2017 10:47 6
Reklama

Pokud vlastníte konzoli Nintendo Switch a patříte k fanouškům závodních her, příliš na výběr toho opravdu nemáte. Pokud pomineme populární Mario Kart nebo futuristické Fast RMX, není moc o čem mluvit. Vývojáři z Eden Games to ale chtějí změnit.

Představili totiž novou hru s názvem Gear.Club Unlimited a chlubí se, že hráči na Switchi vůbec poprvé okusí svět autentických automobilů. Ty si navíc budete moci i poměrně detailně upravovat, od laku až po motor. Navíc, jak je u Switche zvykem, si hru lze užít jak doma na televizi, tak i na cestách.

Gear.Club Unlimited nabídne více než 30 vozidel od šestnácti automobilek, režim kampaně, Více než 430 závodů a na 200 tratí. Co se týče režimů závodů, na výběr bude Derby nebo Time Trial. Typy tratí se dělí na asfaltové a rally. Hra také nabídne splitscreen, a to jak v televizním, tak v tabletovém režimu. A pokud jste na Switchi hráli Mario Kart, dobře víte, jak moc to tam podobným hrám sluší.

Hra vyjde v Evropě už 1. prosince, a to jak v digitální, tak i fyzické podobě. O vydání se postará společnost Microids. Níže se můžete podívat na první trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama