Chystá se nová hra na motivy Akta X
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se nová hra na motivy Akta X

Chystá se nová hra na motivy Akta X

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 11. 2017 14:53 1
Reklama

Tvůrce mobilních titulů Creative Mobile v kooperaci s vydavatelstvím FoxNext připravuje potencionálně zajímavý mobilní titul posvěcený slavnou licencí – X-Files: Deep State. V tomto případě jde o hru, která v příštím roce zamíří na iOS, Android a na Facebook.

Vydání naplánované na příští rok by přitom mělo být velmi dobře načasované, neboť v lednu 2018 dorazí další (a v pořadí již jedenáctá) sezóna tohoto slavného mysteriózního seriálu. Příběh této hry se nicméně bude odehrávat v roce 2010, což znamená zasazení mezi devátou a desátou sezónu a zároveň půjde o návrat na herní scénu (byť jen mobilní) po dlouhých čtrnácti letech.

X-Files: Deep State nabídne měsíčně vydávané případy viděné z pohledu prozatím bezejmenné postavy doprovázené agentem jménem Dale s tím, že známé ikony jménem Mulder a Scullyová prozatím tvůrci nikde nezmiňují.

To ostatně platí i pro zbytek obsahu a na další detaily si tedy musíme ještě počkat. Již nyní se ovšem můžete podívat na krátkou ukázku, jež má za cíl především navodit atmosféru, na kterou tvůrci tímto titulem cílí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama