Capcom oznamuje Mega Man 11
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom oznamuje Mega Man 11

Capcom oznamuje Mega Man 11

Pavel Makal

Pavel Makal

5. 12. 2017 10:24
Reklama

Série Mega Man za pár dní oslaví už třicáté narozeniny. První hra s prostým názvem Mega Man vyšla 17. prosince 1987 na NES a započala ságu, která dnes čítá desítky titulů. Vydavatelská společnost Capcom ještě před započetím oslav kulatých narozenin navíc nyní oznámila jedenáctý díl hlavní série.

Nové pokračování si udrží klasickou akční hratelnost, pro kterou je série známá, zároveň údajně s přesunem na současné platformy přinese revoluční změny. Podle tiskové zprávy bude jedenáctý díl ideálním vstupním bodem pro ty, kteří se sérií nemají žádné zkušenosti, přitom má ale uspokojit i dlouholeté fanoušky série. Pozitivní navíc je, že si hru budete moci zahrát prakticky na jakékoli herní platformě, míří totiž na PS4, Xbox One, PC i Nintendo Switch.

Mega Man 11 bude opět 2,5D skákačkou a chlubí se ručně kreslenými postavami i prostředími. Hlavní hrdina se opět bude muset popasovat s roboty doktora Willyho, znovu ho čekají souboje s celou řadou bossů a samozřejmě sbírání zbraní a neustálé rozšiřování možností boje. Bohužel se o hře víc dozvíme zřejmě až příští léto. Datum vydání je stanoveno na konec roku 2018.

Capcom má ale pro fanoušky série další dobré zprávy. Mega Man Legacy Collection 1 a 2 se totiž na jaře příštího roku objeví na Switchi. Tyto soubory her obsahují všech deset původních číslovaných her a přidají možnost Rewind pro případy, kdy něco pokazíte. Kromě toho ale v příštím roce na Switch, PS4, Xbox One a PC dorazí všech osm her z futuristické série Mega Man X. Další detaily o vydání těchto her přijdou v následujících měsících.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama