Stáhněte si zdarma napínavé Oxenfree
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stáhněte si zdarma napínavé Oxenfree

Stáhněte si zdarma napínavé Oxenfree

David Plecháček

David Plecháček

20. 12. 2017 08:15
Reklama

Zimní slevy na GOGu jsou v plném proudu. Předvánoční výprodej začal s lákavou nabídkou remasterované adventury Grim Fandango zcela zdarma. Pokud jste si příběh Mannyho Calavery nechali ujít, zkuste nepropásnout nabídku další. Další hrou za nejoblíbenější cenu je Oxenfree.

Oxenfree od studia Night School vyšlo zkraje loňského roku. Popisuje osudy Alex a svých přátel, kteří se vydají na víkendový trip na tajuplný ostrov, na němž se po jejich příjezdu začnou objevovat nadpřirozené události. Jak už to u skupiny mladých a odvážných lidí bývá, zvláštností se nezaleknou a začnou pátrat po skutečných příčinách. Není třeba zacházet dál, ale měli byste vědět, že samotný příběh je jedinečný a unikátní a patří k tomu na hře bezesporu nejlepšímu.

Je ale také potřeba přiznat, že žánrový mix plošinovky, adventury a hororu má své mouchy. Na druhou stranu bychom se opakovali s tím, že je hra zadarmo, takže i kdybyste na nějaké věci narazili, můžete nad nimi mávnout rukou. Vyzvednout si ji můžete zde.

Stále také platí akce, na jejíž konci můžete získat Hard West a 4X strategii Master of Orion zdarma. Pro Hard West musíte obětovat nákup za ostatní hry v hodnotě necelých 13 eur a pak si jej budete moci vyzvednout, Master of Orion získáte za utracenou částku 34 eur. Ani to by ale nemusel být takový problém. Ostatně zamiřte na GOG sami a přesvědčte se, jestli vás náhodou něco netrkne, co byste si přidali do sbírky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama