RollerCoaster Tycoon může vyjít i na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka RollerCoaster Tycoon může vyjít i na Switch

RollerCoaster Tycoon může vyjít i na Switch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 1. 2018 09:19 11
Reklama

Atari poněkud nečekaně spouští crowdfundingovou kampaň bojující za to, aby se na konzoli Nintendo Switch mohla objevit série RollerCoaster Tycoon. Nemělo by se přitom jednat prostý port jedné z her předešlých, ale o zcela nový projekt od autorů mobilního titulu RollerCoaster Tycoon Touch.

V tomto případě se ovšem nejedná o klasickou kampaň takovou, jakou známe například ze serveru Kickstarter, ale o kampaň investiční, v níž lze peníze na jednu stranu také získat. Nabídka se v tuto chvíli týká sice pouze amerických občanů a ze srdce Evropy se nelze této investiční kampaně zúčastnit, atraktivitě zprávy to však nijak neubírá.

Minimum pro pokračování projektu je deset tisíc dolarů, společnost Atari by však ráda získala až 1 milion dolarů. To sice není na jednu stranu vůbec málo, na druhé straně však má vydavatel na tento cíl ještě celých 90 dní.

Na konci tohoto období již budeme jistě vědět, zda a za jakých podmínek se i majitelé Nintenda Switch dočkají své vlastní hry zasazené do světa té nejznámější série, v níž lze budovat zábavní parky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama