Ukázka láká na blížící se Dynasty Warriors
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka láká na blížící se Dynasty Warriors

Ukázka láká na blížící se Dynasty Warriors

David Plecháček

David Plecháček

25. 1. 2018 09:28 5
Reklama

Únor možná zdánlivě patří jiným titulům, ale Dynasty Warriors 9 je takovým černým koněm jarní sezóny. Na druhou stranu jsou jimi vlastně všechny únorové hry, Kingdom Come nevyjímaje. Léty prověřená série má ale přeci jen trochu jinou výchozí pozici. Koei Tecmo ví, jaký má potenciál, a na osvědčený základ nabaluje jen nové a nové prvky.

Nejvýraznější změnou je kompletně openworldové pojetí. Prakticky od druhého dílu, po němž dala série vale soubojům jednoho na jednoho, pro ni nepředstavovalo žádné další pokračování takový skok, co se týče designu. Spolu s tím se poupravuje i ovládání, aby více odpovídalo současným standardům a potřebám tamního světa.

Producent Akihiro Suzuki v jednom z rozhovorů řekl, že ho pro toto pokračování osobně nejvíc ovlivnila Zelda. Ne snad, že by se Dynasty Warriors blížilo Zeldě co do hratelnosti, ale určitě existují prvky, na něž může Suzuki a celé Koei Tecmo navázat.

Novinka ale stále neztrácí nic ze své tváře. Opět můžeme očekávat desítky questů, z nichž půjde podle libosti vybírat. Série se nezbaví ani značného množství hratelných postav, se kterými se po středověké Číně budete moci prohánět. Dynasty Warriors 9 vychází už 13. února na PS4, Xboxu One a PC, a jestli stále váháte, možná vám následující ukázka prozradí, zda se jedná o něco pro vás, či nikoliv.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama