Nintendo již nevydá další obsah pro Arms
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo již nevydá další obsah pro Arms

Nintendo již nevydá další obsah pro Arms

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 1. 2018 11:44 2
Reklama

Jestliže s nostalgií vzpomínáte na příkladnou a především dlouhotrvající podporu akce Splatoon na Wii U a na to, jak Nintendo do hry dlouho pomáhalo sypat dodatečný obsah a rádi byste něco podobného viděli i u Arms pro Nintendo Switch, tak pro vás máme bohužel horší zprávu.

Po delší odmlce po stránce aktualizací se totiž k zástupcům britského Eurogameru dostaly zprávy o tom, kterak Nintendo oficiálně ukončuje podporu hry a ta již tímto neobdrží žádný další dodatečný obsah. Přísun dodatečných arén, bojovníků i herních režimů tedy naneštěstí končí, jednou to však zákonitě ustat muselo.

Potvrzuje to šéf vývoje Kosuke Jabuki, který ve svém prohlášení zmíněnému webu podtrhává značné množství již vydaveného dodatečného obsahu pro hru. U toho je záhodno podotknout, že byl bezplatný.

Jestliže akci Arms vlastníte od jejího vydání, tak zmíněnému tvůrci jistě dáte za pravdu. Přidání pětice postav, tuctu přídavných končetin a například také rovněž pěti nových arén by nemuseli jiní tvůrci považovat za prostou samozřejmost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama