Stardew Valley bylo na Switchi rekordní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stardew Valley bylo na Switchi rekordní

Stardew Valley bylo na Switchi rekordní

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 1. 2018 14:49 1
Reklama

Nezávislá RPG strategie Stardew Valley zažila zřejmě na hybridní konzoli Nintendo Switch rekordní a pohádkový start. Ten byl dokonce až takový, že tato na první pohled drobná hra byla tím nejstahovanějším digitálně distribuovaným titulem této platformy.

Ti hráči, kteří ovšem mají s tímto titulem tu čest, pochopitelně ale vědí to, že tato strategie je veliká svým duchem a nadále ještě poroste (a na to konto můžeme připomenout například stále trvající příslib příchodu multiplayeru), a to pochopitelně i v případě Nintenda Switch.

Farmářská strategie Stardew Valley dokázala oslovit největší množství hráčů i navzdory poměrně tvrdé konkurenci. Ta měla podobu například Switch edice Minecraftu. Vedle toho lze v žebříčku narazit ještě na Sonic Mania a na sportovní arkádu Rocket League.

Celkový žebříček můžete vidět na tomto odkazu (v Japonštině) a k tomu my můžeme již jen podotknout fakt, že se jedná o žebříček celosvětový. Kupříkladu v pro Nintendo domovském Japonsku hru dokázal porazit Minecraft, úspěchu drobné a nezávislé strategie to však nijak neubírá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama