UPDATE: kolekce MGS na PS4 nevyjde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UPDATE: kolekce MGS na PS4 nevyjde

UPDATE: kolekce MGS na PS4 nevyjde

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 2. 2018 15:57 17
Reklama

Jestliže se vám snad ještě v kolekci her práší na famózní pátý díl série Metal Gear Solid jen proto, že se snažíte ještě kupříkladu na své kapesní Vitě dohánět vzdělání v podobě prvních dílů série, tak pro vás máme možná dost potěšující zprávu. Vypadá to totiž, že právě první díly série Metal Gear Solid by nakonec mohly dorazit i na PlayStation 4.

AKTUALIZACE

Bohužel, včerejší pro mnohé z nás jistě pozitivní zpráva se nepotvrzuje a samotní tvůrci kolekce zprávu dementovali. Jednalo se totiž prý o politováníhodný omyl jednoho z webamsterů a nikoli o chystané oznámení. Serveru DualShockers to potvrdili přímo zástupci týmu a pokud se tímto nepokoušejí o nějaké záhadné mlžení, tak nemáme důvod jim jakkoli nevěřit. Tak snad příště.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Řeč by v takovém případě byla o portu již dřívější HD kolekce na moderní konzoli s tím, že vývoj by měl mít pod palcem tým stojící za verzí právě pro kapesní PlayStation Vitu. Alespoň tak to vyplývá z webu tohoto týmu, Armature.

Kolekce by každopádně měla obsáhnout Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty a Metal Gear Solid 3: Snake Eater a samozřejmostí by v takovém případě měla být optimalizace pro DualShock 4 a chybět by teoreticky nemusela ani podpora vyšších rozlišení.

Bujará nadšení bychom však přeci jen měli pro jistotu ještě krotit – oficiální oznámení ještě neproběhlo a teoreticky by se mohlo jednat pochopitelně i o omyl. Na druhou stranu bychom se však právě tomuto projektu určitě nedivili. Série Metal Gear Solid je pro Sony důležitá a smysl by to zkrátka dávat mohlo, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama