Hidetaka Suehiro láká ke své další hře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hidetaka Suehiro láká ke své další hře

Hidetaka Suehiro láká ke své další hře

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 2. 2018 15:22 1
Reklama

Vývojář Hidetaka Suehiro, který je známý zejména bizarním projektem Deadly Premonition, poodhaluje spolu se svým novým týmem White Owl svůj další projekt. Ten by měl na konzole dorazit ještě během letošního roku, nicméně z první odhalené upoutávky toho prozatím ještě příliš mnoho neodhadneme.

Projekt se jmenuje The Missing a jak Suehiro poodhaluje, jde o poněkud abstraktní pojem. Z angličtiny přeložené jako cosi chybějícího či postrádaného, může mít zcela odlišnou podobu pro každého z nás.

Někomu může chybět například konkrétní místo, jinde může jít o vzpomínku na druhého člověka a jindy se může jednat zkrátka o něco docela úplně jiného. Poněkud vágně se má zkrátka jednat o příběh, který bude apelovat na všechny ty, kterým zkrátka v životě něco chybí.

A více se toho bohužel prozatím nedozvídáme a zavděk tedy můžeme vzít tak akorát přiloženým videem, ve které svojí prací známý vývojář popisuje překonávání výzev a ve kterém zkrátka láká k další pozornosti. O tu přitom bude tým žádat i v souvislosti s titulem The Good Life.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama