DLC pro Final Fantasy XV budou i příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC pro Final Fantasy XV budou i příští rok

DLC pro Final Fantasy XV budou i příští rok

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 2. 2018 15:24 1
Reklama

Dlouhotrvající podpora her je jedním z moderních trendů současného trhu videoher. Stále častěji se ve spojitosti s hrami skloňují výrazy typu služba a sami vydavatelé jsou pochopitelně rádi, pokud se jejich titulu dostává pozornosti i po samotném vydání. Chce to však určitou dávku péče a přesně takové by se mělo ještě delší dobu dostávat také obsáhlému JPRG Final Fantasy XV.

Nově se totiž dozvídáme o tom, že v plánu již nejsou pouze původně avizované tři přídavky, ale vyjít by mohly dokonce čtyři rozšiřující balíčky s tím, že každý se zaměří na příběh jiné postavy. A k tomu se navrch dozvídáme také to, že tato rozšíření nestihnou zřejmě vyjít všechny ještě letos. Ona podpora v podobě dodatečného obsahu by tedy mohla pokračovat ještě v průběhu roku příštího roku.

Konkrétnější informace však prozatím v tuto chvíli ještě nemáme, z těch dosavadních náznaků však poměrně bezpečně vyplývá informace o tom, že nadcházející Royal Edition ještě nebude oním kompletním balením. Tuto edici a každopádně i ty další pak můžete pořídit například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama