Do South Parku míří DLC s upíry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do South Parku míří DLC s upíry

Do South Parku míří DLC s upíry

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 3. 2018 08:28
Reklama

Ubisoft přibližuje v pořadí již druhé DLC pro RPG South Park: Fractured But Whole a láká k jeho již brzkému vydání. To je vzdálené necelé dva týdny a přídavek jménem From Dusk Till Casa Bonita potěší hráče původní hry již 20. března.

Název samozřejmě může být připomínat filmový snímek, na němž se podílela tvůrčí dvojice Quentin Tarantino a Robert Rodriguez a je tomu tak také zřejmě právem. Nyní se parta děcek ze South Parku totiž zřejmě potká s temnými stranami a dojde i na boj snad až se zdánlivě nesmrtelnými upíry. S trochou štěstí  a hráčského umu však půjde zvítězit i nad nimi.

Konkrétní zápletka bude vypovídat o Kennyho sestře (Karen McCormick), která se zaplete s tou špatnou skupinou krev vyhledávajících dětí. V roli tajemného hrdiny Mysteriona se tedy budou muset hráči vydat do restaurace Casa Bonita a klidně i v roli nové třídy (Netherborn) budou šířit chaos a před bandou přezdívanou Vamp Kids zachraňovat jistě nejen samotné městečko South Park.

Původní hra je včetně permanentky k mání na Xzone, takže pokud jste o tento ujetý mix tradičních her na hrdiny a moderního pojetí přisprostlého humoru ještě nezavadili, tak určitě neváhejte. Dle naší recenze to rozhodně stojí za to.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama