Tento týden vychází další díl Scribblenauts
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tento týden vychází další díl Scribblenauts

Tento týden vychází další díl Scribblenauts

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 3. 2018 14:50
Reklama

Párty verze známé plošinovky Scribblenauts právě dorazila do zámoří a tento pátek bude titul Scribblenauts Showdown k mání už i u nás. Než se ale dočtete verdiktu v rámci naší recenze, tak si určitě nenechte ujít níže přiložený launch trailer, který přináší alespoň malou ochutnávku obsahu hry a který je kombinací záběrů hraných i těch pocházejících přímo ze hry.

V případě tohoto dílu série jde zároveň o debut na konzolích od Microsoftu a Sony. Vedle toho hra ale zamíří i na Nintendo Switch. Jednat se bude přitom o soubor pětadvaceti miniher, které půjde absolvovat s až třemi dalšími hráči či v doprovodu umělé inteligence. A nejen to.

K dispozici bude totiž nejen režim kompetitivní, tak i ten klasický sandbox, v němž bude možné využít až 35 tisíc objektů, které hra umí rozeznat a které otevírají skutečně široké možnosti. Opět tak hráči budou moci jen s vlastní slovní zásobou bojovat a přivádět k životu dosud netušené kombinace předmětů. Fantazii se zkrátka meze klást nebudou a do hry bude možno naskočit již velmi brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama