Přinese CoD vlastní verzi BR režimu?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přinese CoD vlastní verzi BR režimu?

Přinese CoD vlastní verzi BR režimu?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 3. 2018 14:38 3
Reklama

Ohledně každoroční existence dalšího dílu Call of Duty již celá léta nikdo nepochybuje, letos se však přeci jen jedna neznámá objevuje. Není totiž žádným tajemstvím, že se herní průmysl v posledním roce přeci jen trochu pozměnil a pozorovat to lze zejména v mohutném zájmu o režim battle royale. O ten však série Call of Duty prozatím nezavadila.

Přímo se tedy v tuto chvíli naskýtá otázka ta, zda může režim battle royale zavítat i do této série a zda tam může vůbec a v kontextu celé hry dávat smysl. O onen smysl bychom ale nicméně v případě zombíky přinášející série her příliš obavy neměli. Obchodní smysl by to totiž rozhodně mělo a své o tom ví i finanční dům Oppenheimer, který upravuje své odhady týkající se ceny akcií společnosti.

A právě odhadovaný růst cen akcií je aktuálně spojen s tím, kterak si je prý vydavatelství Activision velmi dobře vědomo toho, co všechno pro herní průmysl v současnosti znamená režim battle royale a jak moc úspěšný vlastně tento proud je.

Současná zpráva pochopitelně neznamená nutně přítomnost BR režimu v chystaném Call of Duty: Black Ops 4 a stejně tak se ostatně může jednat i o znamení plánů na vlastní dedikovaný titul, je však poměrně zajímavou zárukou toho, že Activision ví, jakým způsobem by bylo záhodno ubírat svoji pozornost.

Kdy a jak se to projeví i navenek, to však teprve uvidíme. Vy už se s námi ale v diskuzi každopádně podělte o své názory a preference týkající se tohoto specifického a velmi mladého žánru her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama