Rozšířená verze Sonic Mania a nové závody
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rozšířená verze Sonic Mania a nové závody

Rozšířená verze Sonic Mania a nové závody

David Plecháček

David Plecháček

19. 3. 2018 12:48
Reklama

Sic se Sonic snažil seč mu síly stačily, návrat nebyl tak růžový, jak si Sega představovala. Loni vyšly hned dvě hry, Sonic Forces přímo od studia Sonic Team, a Sonic Mania, který představoval spíše návrat do minulých let. Forces v recenzích propadlo, Manii se naopak dařilo dobře. Tento projekt ale můžeme označit spíše za komunitní, a ačkoliv jej Sega vydala, tým číslo jedna je ten stojící za novým pokračováním. Výsledek tak do jisté míry musel být zklamáním.

Naopak Christian Whitehead, respektive studia PagodaWest a Headcannon, si v očích veřejnosti výrazně polepšil. Mania představuje jedinečnou možnost jak si připomenout, proč je Sonic takovou legendou, jakou bezesporu je. Není divu, že se dodatečné podpory dočká v hierarchii právě druhý Sonic a tým slavného Takašiho Jizuky naopak ostrouhá. Chystá se totiž Sonic Mania Plus. Rozšířená verze napídne další dvě postavy, kompetitivní režimy pro 4 hráče, art book a další. Balení vyjde v létě ve verzi pro PS4, Xbox One a Nintendo Switch.

Rozšířená verze Sonic Mania a nové závody
i Zdroj: Hrej.cz

Aby to už tak nebyl pro původní tým malý direkt, tak se chystají malé animované epizody s modrým ježkem v hlavní roli inspirované právě Manií. Sonic Mania Adventures vyjdou všechny letos a budou k dispozici zdarma. Malou ochutnávku si můžete prohlédnout níže ve videu.

Ta nejdůležitější otázka je ale stále před námi. Co se studiem Sonic Team? Sega nám možná napovídá. Na oficiálním YouTube účtu Sonica se totiž objevilo video Top Secret, které jednoznačně odkazuje k nějaké nově vznikající závodní hře. Jistě, poslední Sonic & All-Stars Racing Transformed vyvíjelo před lety studio Sumo Digital a v minulosti se spekulovalo, že by tam mohl vznikat další díl, ale dost možná je do něj zainteresován i tým z Forces. Buď jak buď, těšit se můžeme na nové závody, kterých se dočkáme letos. Ať už budou od kohokoliv.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama