Curve Digital chystá hru na motivy Narcos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Curve Digital chystá hru na motivy Narcos

Curve Digital chystá hru na motivy Narcos

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 3. 2018 15:48
Reklama

Vydavatelství Curve Digital oznamuje, že sesterská společnost Kuju začíná vytvářet titul na motivy i u nás známého seriálu z produkce streamovací služby Netflix – Narcos. Seriál se (tedy minimálně zpočátku) věnuje osudu drogového bosse Pabla Escobara a od tohoto titulu určitě neočekáváme nic jakkoli významně odlišného.

A právě očekávání v tuto chvíli hraje prim – vydavatel ani vývojáři samotní prozatím neoznamují cokoli zásadního a kromě seriálové předlohy se tedy dozvídáme prozatím pouze ještě to, že se má jednat o titul určený pro konzole i pro PC. Vyjít by nicméně měl nejdříve v průběhu příštího roku.

Dosavadní portfolio vydavatele by mohlo každopádně něco napovídat o tom, že bychom se pravděpodobně mohli dočkat titulu spíše méně obsáhlého. Nicméně to už bychom ale předbíhali – prozatím víme tak akorát to, že se hra bude opírat o známý děj i o povědomé postavy. Chybět přitom určitě nesmí napětí a zejména atmosféra boje drogových kartelů s úřady taková, na jakou jsou fanoušci původní předlohy zvyklí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama