Blíží se remaster Mark of the Ninja
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blíží se remaster Mark of the Ninja

Blíží se remaster Mark of the Ninja

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 3. 2018 14:50
Reklama

Akční stealthová plošinovka Mark of the Ninja se dočká remasterované edice, která letos dorazí na Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One i na Steam a která sází na mírnou evoluci již dříve ozkoušených receptů.

Mark of the Ninja Remastered přinese šest let po původním vydání zejména vylepšenou grafickou stránku hry (a to včetně podpory až 4K rozlišení), modernější částicové efekty i vyladěnější a vyčištěnější zvukovou stránku hry.

Prozatím však nevíme, zda se majitelé současných verzí hry dočkají nějakých dodatečných slev či nikoli, nabídka však vypadá celkem zajímavě i tak. Kolekce totiž mimo jiné také pochopitelně nabídne i něco navíc v podobě dříve částečně exkluzivního obsahu. Díky tomu se mohou hráči těšit na zakomponování obsahu z verze dříve pojmenované Mark of the Ninja Special Edition.

Opět se tedy budete moci vrhnout do nelítostného světa, ve kterém tvrdou rukou vládne mafie a kde bude zapotřebí jednoho po druhém odstranit všechny důležité pohlaváry a zástupce mafiánských klanů. Volba způsobu průchodu hrou přitom zůstává na samotných hráčích. Více o zákonitostech hry vám už ale každopádně může prozradit nejen přiložená upoutávka, ale především také naše dobová recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama