Lego Úžasňákovi vyjdou v červenci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lego Úžasňákovi vyjdou v červenci

Lego Úžasňákovi vyjdou v červenci

David Plecháček

David Plecháček

29. 3. 2018 09:31
Reklama

Dva úžasné filmy, jedna úžasná hra. To je ve zkratce kampaň TT Games s novou Lego hrou The Incredibles – Úžasňákovi. Možná si ještě vzpomenete na relativně pozitivně přijatý animovaný film od Pixaru z roku 2004, na který se ale jakoby zapomnělo a z paměti jej vyloví jen pamětníci, nebo pozorní diváci, kteří ví, že Pixar chystá pokračování.

Spolu s druhým dílem Úžasňáků ale na trh míří jejich herní adaptace. Tentokrát ta z kostiček Lega. TT Games, studio patřící pod vydavatelství Warner Bros., které má Lego hry na starosti, novinku představilo novým trailerem. Oficiální oznámení není ale žádným velkým překvapením, neboť se před několika dny na internetu objevily poutací materiály.

Film si svou premiéru v zahraničí odbude už v polovině června, u nás až o necelé dva měsíce později. Úžasňákovi se na své pokračování načekali rekordně dlouho. Žádný jiný film od Disney/Pixar nečekal na druhý díl tolik let. Zároveň je ale evidentní tento trend k návratu ke starým filmům. The Incredibles tak navazují na dvanáctileté čekání dvojky Příšerek s.r.o., nebo na třináctileté čekání Dory po filmu Hledá se Nemo.

Nová Lego hra ale vyjde v mezidobí, mezi vydáním filmu ve světě a jeho vydáním u nás. Datum bylo stanoveno na 13. července. Se superhrdinskou rodinkou Parrových si prožijeme oba jejich příběhy. „Série Úžasňákovi je plná supervybavených postav a dobrodružství, a spolu s humorem a řešením problémů v Lego hrách se jedná o ideální materiál na adaptaci,“ říká Tom Stone z TT Games Publishing. Ačkoliv se jedná o klasické PR prohlášení, docela s ním souhlasíme.

Mimochodem, některé zdroje, které předvídaly The Incredibles, zmiňují, že další hrou v pořadí je Lego DC Villains. Takže superpadouši. To taky nezní špatně, že?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama