Mobilní Harry Potter oznámil datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mobilní Harry Potter oznámil datum vydání

Mobilní Harry Potter oznámil datum vydání

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

6. 4. 2018 09:45 1
Reklama

Měli jste někdy chuť vydat se po vzoru Harryho Pottera do kouzelných Bradavic a absolvovat tamní studium? Hůlky do pozoru! Hra Harry Potter: Hogwarts Mystery, Tajemství Bradavic chcete li, vyjde už 25. dubna.

Vývojáři z Jam City si pro budoucí studenty připravili velké překvapení. Při absolvování povinných hodin Lektvarů nebo Obrany proti černé magii nebo létání vás budou doprovázet hlasy a podobizny profesorů, které znáte ze slavné filmové série. Své hlasy hře propůjčili herci zastávající role Profesora Brumbála, Profesorky McGonagallové nebo Professora Filiuse Kratiknota, toho, co vás naučí Wingardium Leviosu. Švihnout a mávnout, nezapomeňte. Dále pak Madam Hoočová nebo Madam Pomfrey.

Hra slibuje vyprávěné dobrodružství s prvky RPG, kde si vytvoříte vlastní postavu a vydáte se do Bradavic napříč studiu, hledání nových přátel nebo dalších dobrodružství.

„Naším cílem je, aby se hráči skutečně cítili, jako když se účastní studia a života v Bradavicích. Začleněním těchto ikon a herců do hry se tomuto cíli opět více přibližujeme. Vaše volby hrají klíčovou roli v tom, jak se bude hra vyvíjet,“ řekl Chris DeWolfe, ředitel společnosti Jam City.

Hra se bohužel nedostane na velké platformy, ale potěší jen hráče na Androidu či iOS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama