Letos v létě vyjde NBA Playgrounds 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Letos v létě vyjde NBA Playgrounds 2

Letos v létě vyjde NBA Playgrounds 2

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

19. 4. 2018 08:00
Reklama

Saber Interactive oznámili NBA Playgrounds 2 a hodlají tak navázat na jejich arkádový basketball z minulého roku a prozrazují, že to letos má být ještě šílenější. Hra vyjde v létě pro platformy PS 4, Xbox One, PC a Nintendo Switch. Opět neočekávejte nic seriózního v podobě basketu zužovaného přísnými pravidly, ale střeštěnou zábavu "pouličního" 2 na 2.

I když si první díl u recenzentů nevedl až tak špatně, často si hráči stěžovali na brzký úpadek zábavy a nedostatek možností. Zkrátka po pár hodinách hraní, kdy vyprchal jakýsi prvotní arkádový zážitek, už hra neměla co nabídnout. Tvůrci však slibují, že na chybách zapracovali a druhý díl má celou sérii posunout na úplně jiný level.

Pro hráče bude přichystáno hned několik novinek. Největším tahákem bude bezesporu kompetitivní hraní a propracovaný matchmaking, díky čemuž mohou hráči stoupat (ne všichni, někteří klesat) divizemi nahoru a potkávat stále lepší soupeře. A to hned sólo nebo kooperativně s kamarádem.

Ochuzeni nezůstanou ani vlci samotáři a vyznavači offline hraní, na které čeká zbrusu nový mód Sezóny. Ten vás provede kolotočem sezónních zápasů, vyřazovacím play-off a nakonec samotným NBA Šampionátem.

NBA Playgrounds 2 nezahálí ani v licencování a nabídnou přes 200 - ať už aktivních nebo těch v důchodu - hráčů z nejprestižnější světové ligy NBA. A to včetně velkých hvězd jako Stephen Curry, Kevin Durant, James Harden, Kyrie Irving, LeBron James nebo Shaq O'Neal a další. Všichni budou navíc vybaveni novými animacemi, modely a vylepšenou umělou inteligencí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama